Tak for nu

Med denne udgave af FrilandsLiv siger vi TAK for denne gang.
04-05-2019 08:19:18

Med 34 fantastiske udgivelser er det nu tiden, at vi går i tænkeboks og overvejer, hvordan FrilandsLiv skal se ud i fremtiden.
Det har været en stor oplevelse at få lov at skrive de mange artikler og besøgene bag har givet anledning til meget inspiration.

Alle vi har mødt har udvist engagement, passion og glæde ved livet. Værdier, der har smittet, imponeret og givet lyst til lige at give den en lille skalle ekstra, i håb om at gøre det hele bare lidt bedre hver eneste gang.

Jeg synes, vi er lykkedes, og det kan ikke undgås at være med en lille tåre i redaktørens øjenkrog, at vi nu siger tak for denne gang.
Tak til jer læsere for jeres tillid og positive tilbagemeldinger. Det har været en fornøjelse – af den helt enestående karakter!

I denne udgave får I Lasse Helner på forsiden. En livsklog mand, der hver dag får det bedste ud af sit liv med musik, landluft, dyr og fællesskaber. Læs om hans vej ind i musikken og hør om hans glæde ved at bo på landet.

Mød også urtesamler Thomas Laursen, som gav undertegnede en del at tænke over i forbindelse med den daglige indkøbstur i Netto. For hvorfor er det egentlig, at jeg køber de der babyspinatblade importeret hertil fra sydens sol, når jeg ifølge Thomas Lausen kan finde tilsvarende i vores skønne danske natur?

Jeg overvejer det stadig og glæder mig over, at jeg trods alt slap for at smage de myrer, han er kendt for at fortære med stort velbehag.
Det og mange andre oplevelser er blevet os foræret i denne og de tidligere udgivelser.

Nyd avisen, læn jer tilbage i lænestolen, læs avisen over frokosten eller kast jer ud i en havestol og nyd den friske luft samtidig med.

Tak for nu. Det har været fantastisk!