Liv og glade dage

13-04-2019 09:04:56

Hjemme hos os er vi ved at lave terrasse – endnu en faktisk, for vi har for en tre-fire år siden lavet den store lige uden for havedøren. Den hvor vi nyder aftensmaden i hverdagene og morgenmaden, når tiden er lidt længere og weekenderne byder på ro, hygge og samvær.

Og nu er vi så altså gået i gang med endnu en. Den nye placeres ved gavlen af huset. 90 grader drejet i forhold til den anden i håb om, at vi vil kunne nyde aftensolen lidt længere. Sydvendt have, store træer og højt hus og tilbygninger er lykken i mange henseender, men ikke lige, når sommersolen allerede klokken 18 går ned bag et træ eller et hustag. Så nu springer vi efter den – solen – og håber, at den vil skinne en hel masse i den sommer, der øjnes lige om hjørnet.

Aprils komme og sommertidens krav om en ubrugt time har allerede givet os lysere aftener og vi mærker – og hører – det tydeligt her hos os i form af leg i haven og stemmer fra glade børn, der ikke vil ind og i seng.

Også i markerne omkring os er der liv og glade dage. Mågerne flokkes i store formationer bag traktorer, der arbejder på fuldt tryk og landmænd, der nok er travle og måske en anelse trætte, men som endnu ikke helt har opdaget det, fordi de kører på forventningens pumpe af fryd, arbejdsomhed og glæde over endelig at kunne komme i gang med det egentlige – at så, skabe liv og vækst.

Her på FrilandsLiv glæder vi os over den glæde og det overskud de lysere timer, solen og varmen bringer med sig.

Og vi glæder os over endnu engang at kunne præsentere jer for interessant læsestof med mennesker, der har noget på hjerte. Mennesker, der med deres energi, vilje og mod kan inspirere os andre til at leve livet efter bedste evne, og gerne, hvis det er muligt, lidt over.

God fornøjelse!