Page 31

FrilandsLiv - Tirsdag den 22. august 2017

Sommergazpacho med ingefær og friske bær 31 Suppe på frugt og bær er en dejlig sommerdessert. Ingefær og mynte klæder bærrene. Ingredienser 300 g jordbær 300 g rensede rabarber 75 g sukker 3 dl vand 2 spsk friskrevet ingefær 200 g jordbær 100 g hindbær 100 g blåbær 4 kviste mynte Fremgangsmåde Skyl og nip jordbærrene. Skær rabarber i små stykker. Kom jordbær, rabarber, sukker, vand og ingefær i en gryde og kog ved svag varme i ca. 10 minutter. Tag gryden af varmen og blend suppen. Stil suppen til afkøling. Skyl og nip jordbærrene. Fordel jordbær, hindbær, blåbær og hakkede mynteblade i 4 tallerkener. Hæld suppen over og servér. Frugt og grønt pr. person: ca. 240 g 30 min - 4 personer Opskrift og styling: Lone Kjær Foto: Henrik Freek www.saeson-web.dk


FrilandsLiv - Tirsdag den 22. august 2017
To see the actual publication please follow the link above