Page 12

FrilandsLiv - Tirsdag den 22. august 2017

12 - Så drabet er en del af det, men det er ikke det vigtigste, understreger han og uddyber, at det ligger både ham og Nikolaj meget på sinde, at lære danskerne at spise vildtkød og at udnytte hele dyret. - Af taberdyrene har især husmåren og minken smagt skide godt, så man kan få meget ud af at have et åbent livssyn, siger han. Vi snyder ikke Når udsendelserne skal optages foregår det hele i den rækkefølge, vi senere ser på fjernsynet. - Ja, vi optager i den rækkefølge, det foregår. Vi snyder ikke. Vi sover også alle sammen det sted, hvor programmet optages. - I begyndelsen var det kun Nikolaj og jeg, der overnattede på stedet. Resten af produktionen overnattede ofte i et sommerhus et godt stykke fra lejren. Men det gik altså slet ikke. Det virkede fuldstændigt forkert, at de kom anstigende om morgenen efter et bad og god morgenmad, så det fik vi lavet om på. Nu sover vi alle sammen der, hvor optagelserne finder sted, så vi kan hjælpe hinanden som et hold og når kameraet er slukket, har vi nogle fantastiske stunder sammen, fortæller Jørgen Skouboe, så det tydeligt anes, at det er tid, han sætter pris på. - Jeg ved ikke, hvad det er ild gør, men snakken går altid bedre, når man sidder der sammen i flammernes skær. Og jo, Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk bliver sommetider uvenner, men ikke lang tid ad gangen. - Især når vi er trætte og kører hårdt på, så kan vi godt komme til lige at fare lidt i flint begge to. Men så er vi stille en halv times tid - højst - og så har vi glemt det. Det er også derfor, vi har kunnet lave det i så mange år. Vi er gode sammen. Både til at være uvenner og hurtigt blive venner igen, griner Jørgen Skouboe og viser et foto af Nikolaj Kirk, han har hængende på væggen. - Vi har en god kemi. AF HENRIETTE LEMVIG ...og piben i munden...


FrilandsLiv - Tirsdag den 22. august 2017
To see the actual publication please follow the link above