Page 16

FrilandsLiv - tirsdag d. 24. januar 2017

16 Cremet grøntsagssuppe med æbler Suppe 1/2 kg blandede rodfrugter, fx knoldselleri, pastinakker eller persillerødder 250 g kartofler 1 lille løg 1 spsk olivenolie 1 lille fed hvidløg 6½ dl grønsagsbouillon 3 timiankviste 1 dl mælk Salt og peber Tilberedning Skræl selleri, pastinakker og persillerødder og skær i små tern. Skræl kartoflerne og skær i små tern. Hak løget. Varm oliven i en gryde og svits løg og presset hvidløg. Tilsæt grøntsager og kartofler og svits et par minutter. Hæld bouillon på og tilsæt timiankviste. Lad suppen simre under låg i ca. 15 min. til grøntsagerne er møre. Fjern timiankvist og blend suppen. Tilsæt mælk og varm op. Smag suppen til med salt og peber. Skær æblerne i kvarte, fjern kernehus og skær æblerne i tynde både. Server suppen med æbler, klippet purløg og brød. 30 minutter - 4 personer Leveret af: sæson.dk Opskrift og styling: Lone Kjær. Foto: Anders Schønnemann Tilbehør 2 æbler 1 lille bundt purløg Brød


FrilandsLiv - tirsdag d. 24. januar 2017
To see the actual publication please follow the link above